Starta aktiebolag med e-legitimation


Per Englund Rydberg
Publicerat 11/27/2017 i Startabolag

Starta aktiebolag och signera elektroniskt

Nu kan ni köpa lagerbolag från Startabolag AB och signera elektroniskt med e-legitimation (BankID är även en vanlig definition). När ni beställer ert lagerbolag/aktiebolag så kryssar ni i att dokumenten ska signeras elektroniskt. Notera att minst en funktionärer och samtliga ägare måste kunna signera dokumenten elektroniskt innan ni får tillgång till ert aktiebolag. Processen är väldigt enkel. Efter beställningen erhåller ni som beställare av lagerbolaget en mejl med en länk till utvalda bolagsdokument (ändringshandlingar och köpebrev). Därefter markerar ni endast med musen över ert namn i dokumenten och signerar. När vi får bekräftelse på att dokumenten är undertecknade samt intyget från banken (insättning av aktiekapital) så är ert aktiebolag färdigt att levereras.

Detta förenklar processen. Köparen kan få igång ett aktiebolag i Sverige även om han befinner sig på andra sidan jordklotet. Det enda som krävs är en internetuppkoppling.

 Ni kan även mejla oss uppgifter direkt

1. Firmanamn, adress, verksamhetsbeskrivning,

 2. Styrelse, minst en ledamot och en suppleant (vid tre ledamöter behövs ingen suppleant), namn och personnummer, firmateckning

 3. Ägare, namn och pers.nr (500 aktier)

Hör av er om ni har frågor om detta på tel 08 54 54 54 54 per@startabolag.com

  http://www.startabolag.com/order

 

Välkommen till Startabolags blogg!

Här presenteras nyheter som rör företagande, lagändringar, skatteregler, allmänna tips mm.

Bloggen uppdateras av Per Englund Rydberg och Tom Thorén. Mycket nöje!