Välkommen till Startabolag

Vi hjälper dig vare sig du ska starta upp eller stänga ner ditt aktiebolag. Med vår bolagsjuridiska och företagsekonomiska kompetens så behärskar vi det mesta vad gäller aktiebolag. Våra kunder är allt från småföretagaren och entreprenören till redovisnings-, revisions- och advokatbyrån.

Vår huvudsakliga verksamhet är aktiebolagsärenden, försäljning av lagerbolag, inköp/avveckling av aktiebolag samt likvidationer av aktiebolag. Vi erbjuder även specialistkompetens vid företagsöverlåtelser (upprättande av köpeavtal aktier/inkråmsavtal). Vi upprättar även olika typer av bolagsrättsliga avtal såsom aktieägaravtal.

Efter mer än 20 års rådgivning inom bolagsfrågor och bolagsbildning har vi på Startabolag förvärvat en gedigen kunskap och erfarenhet inom dessa områden. Fram till idag har vi startat och sålt nästan 10 000 aktiebolag.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp, vänligen ring eller maila till oss.


Här finns vi


Medarbetare

Tom Thorén
Tom

Tom är utbildad högskoleekonom med inriktning på småföretag. Han har flera års erfarenhet som redovisningsekonom men har de senaste 20 åren arbetat främst med bolagsfrågor. Tom är kunnig inom bl a firmafrågor och redovisning.

Tom är uppvuxen i Hässelby men är numera bosatt i Hässelby Villastad. Fritiden tillbringar han gärna vid familjens fritidshus på Mälaröarna eller på MTB-cykeln. På vintern åker han gärna skidor i längdspåret eller utförs. Tom har två barn, en son och en dotter.

 

Per Englund Rydberg
Per

Per är Jur. kand med inriktning på obestånd och bolagsrätt och har 20 års erfarenhet som rådgivare åt mindre och medelstora företag. Per Englund Rydberg är även likvidator när aktiebolag ska avvecklas hos Bolagsverket.

Per bor i Vasastan. Somrarna tillbringar han i Trosa där en del tid läggs på ett gammalt torp från 1800-talet. Vinterns aktiviteter består av skidåkning med familjen. Per har fyra barn varav två har flyttat hemifrån. Två av barnen driver egna företag.